muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

15 persones contagiades de Covid-19 desembarquen d'un creuer al port de Palma

193005

Un total de 15 persones, entre passatge i tripulació, del creuer MSC Grandiosa han desembarcat aquest divendres al port de Palma després d'haver donat positiu en coronavirus.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears als mitjans de comunicació, Sanitat Exterior ha confirmat aquest divendres un total de 15 positius entre els passatgers i la tripulació del creuer MSC Grandiosa.

Després de detectar-se els 15 casos de Covid-19, els afectats, quatre mallorquins i 11 membres de la tripulació, han desembarcat al port de Palma.

Des de Sanitat Exterior han assegurat que els positius confirmats són persones asimptomàtiques o bé amb simptomatologia lleu. Cap d'ells, han precisat, ha necessitat hospitalització.

Aïllament

Davant del que ha passat, la Conselleria de Salut i Consum ha comunicat que, seguint el protocol habitual, les 11 persones, membres de la tripulació, que no tenen domicili a l'illa han estat traslladades a l'Hotel Covid Bellver per guardar-ne quarantena.

Mentrestant, ha afegit, els altres quatre passatgers del creuer que han donat positiu en Covid-19, amb domicili a Mallorca, han estat dirigits als seus domicilis per a aïllar-se.

Finalment, des de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) han assegurat que «no estava previst que el MSC Grandiosa desembarqués aquest divendres al port de Palma». «Ha estat un fet excepcional», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I mentrestant els llits de crítics al límit!, fa mes de 2 anys

I mentrestant els llits de crítics al límit!
Mentre la maquinària turística continua fent negoci la sanitat pública "tensionada" com s'ha posat ara de moda dir.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente