muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Elsa Herranz, nova directora insular d'Atenció Sociosanitària de l'IMAS

192861

Elsa Herranz ha pres aquest dilluns possessió del càrrec de directora insular d'Atenció Sociosanitària de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). Fins al passat mes de novembre, Sofia Alonso, l'actual consellera de Drets Socials i presidenta de l'IMAS, era qui ocupava aquest lloc.

Herranz és diplomada en Treball Social i especialista en administració de serveis relacionats amb el sector social i sanitari. Fins ara, era coordinadora de la Unitat Social del Servei de Tutela d'Adults de la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears, i també ha coordinat i dirigit centres per a gent gran.

L'objectiu principal de la nova directora és treballar en la gestió de les residències per a gent gran i dels centres de dia que depenen de l'IMAS i en la consolidació del model assistencial basat en una atenció centrada en la persona. En aquest sentit, aquest 2022 es volen ampliar les places que tenen a disposició, fet que es materialitzarà amb la posada en marxa de centres especialitzats nous com el de Son Caulelles, a Pòrtol —que està previst que estigui operatiu la primavera de 2022—, i amb la modernització i l'adaptació a les necessitats concretes i particulars dels usuaris dels centres ja existents.

Concretament, enguany culminaran les obres de reforma de la residència Miquel Mir d'Inca, començarà la rehabilitació de la vuitena planta de la Bonanova i de l'edifici D de la Llar d'Ancians, i continuarà la construcció del nou centre residencial de Son Martorell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Segur que serà un desastre i damunt és probable que el català no li importi un rave.

Valoració:0menosmas
Per Pepito, fa mes de 2 anys

Pot esser un desastre, pero si te un títol de catalá, ja va be. ¿Com es possible arribar a tanta beneitura?

Valoració:-9menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

I... Té el títol de català C?
Com a mínim.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente