algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

L'Associació d'Usuàries i Usuaris del Tren protesta per la manca de serveis de tren i metro durant els dies festius

L'Associació d'Usuàries i Usuaris del tren ha manifestat el seu «malestar i decepció pels horaris que l'empresa pública ferroviària de Mallorca (SFM) oferirà els dies 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener per cobrir les necessitats dels serveis de tren i metro».

L'Associació explica que «Els serveis i els horaris d’aquests dies no s'ajusten a les necessitats ni a la demanda existent d'aquests dies, moltes persones necessiten el transport públic per desplaçar-se, per motius de feina, compres, oci o qualsevol altre qüestió, però a partir de les 20:20 del 24 i 31 i no hi haurà serveis de tren ni de metro i els dies de Nadal i Cap d’any només vuit serveis en cada sentit en tot lo dia per a donar cobertura a les necessitats de desplaçaments».

També expliquen que «Arran de la multitud de queixes que hem rebut sobre aquesta problemàtica que cada any es repeteix i que afecta moltíssima gent, ens preguntem com pensen a la Conselleria de Mobilitat que s’han de desplaçar els usuaris habituals dels serveis ferroviaris que fan feina a hospitals, residències de gent gran, hotels, restaurants, etc, si des de la SFM decideixen eliminar serveis i no incrementar-los com hauria de succeir en aquestes dates tant assenyalades i de tant moviment».

L'Associació d'Usuàries i Usuaris del Tren sol·licita a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, al Consorci de Transports de Mallorca i a l'empresa publica SFM que rectifiquin i que «per properes dates com les presents, no retallin les últimes freqüències dels dies 24 i 31 de desembre i que els dies 25 de desembre i 1 de gener el servei de tren sigui igual al d'un diumenge o festiu habitual, a més d'oferir les nits del 24 i 31 de desembre un servei especial nocturn de tren que eviti que els ciutadans agafin el vehicle privat i així evitar lamentables accidents de trànsit que tant sovint patim a les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Ni les mesures de prevenció de la COVID ni el dret al descans del personal, justifiquen la suspensió de serveis públics essencials com és el cas del transport públic. Es molta la gent que no disposa de possibilitats d’utilitzar el cotxe particular, edat insuficient, capacitats físiques, econòmiques per adquirir un cotxe, etc.. A qui diantres volen afavorir els gestors de la Conselleria de Mobilitat, el Consorci de Transports i SFM ?
Al medi ambient, a la seguretat vial, a la classe treballadora, a la gent jove i a la més vulnerable, es segur que no.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente