cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Govern generalitza l'ús del passaport Covid a tots els bars, gimnasos, teatres, auditoris, sales de concerts, piscines...

El Govern ha aprovat estendre, a les Balears el nivell 3 d'alerta sanitària, l'ús del passaport Covid a nous espais, com els bars i restaurants amb capacitat per a menys de 50 persones en interiors, gimnasos o actes culturals.

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern, Iago Negueruela, després del Consell de Govern, en el qual s'han actualitzat els nivells d'alerta de cada illa. Mallorca i Eivissa pugen del nivell 2 al 3, en el qual ja es trobava Menorca, i Formentera passa al nivell 2.

L'ampliació del certificat Covid a tots els bars entrarà en vigor una vegada que sigui autoritzada pel Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB).

Els llocs on serà necessari el passaport Covid són:

- Gimnasos de tota mena i altres instal·lacions esportives.
- Acadèmies de ball.
- Tot tipus d'esdeveniments culturals i esportius en espais interiors, com a cinemes, circs de carpa, teatres, auditoris, sales de concerts (independentment de si es permet consumir o no), spas, piscines termals i altres establiments coberts on es duguin a terme activitats culturals i esportives.
- Congressos, seminaris, jornades, assemblees, trobades, reunions de negocis, conferències i esdeveniments.
- Clubs de gent gran i espais que desenvolupin activitats que els són pròpies.
- Establiments de jocs i apostes.
- Establiments de restauració qualificables com a tals d'acord amb el que disposen els articles 53, 54 i 55 de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del turisme de les Illes Balears, amb cabuda interior per a menys de 50 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Si la presi, que té el certificat, ha estat contagiada, quina seguretat aporta a ningú entrar a un lloc on la gent ho hagi estat? Com ella, poden perfectament estar infectats

Valoració:2menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

El govern està demanant accedir a informació mèdica privada i a la teva localització vagis on vagis via una app.
Això és feixisme

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente