muy nuboso
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Les Balears sumen aquest dimecres 1.162 contagis

El servei d'epidemiologia del Govern ha notificat aquest dimecres un total de 1.162 contagis, fent augmentar els casos acumulats a 118.253 des de l'inici de la pandèmia. Segons les dades aportades per la Conselleria de Salut i Consum, la taxa d'ocupació a l'UCI arriba a risc alt (15,84%) aquest dimecres, amb un total de 54 pacients ingressats en vigilància intensiva a causa de la Covid-19; xifra que ha augmentat aquests darrers dies.

Quant al nombre d'hospitalitzacions, les dades han disminuït lleugerament. Actualment, hi ha 251 persones ingressades a planta per la malaltia, de les quals 223 corresponen a Mallorca, 13 a Menorca i 15 a Eivissa.

Respecte a la taxa de vacunació, el 81,92% de la població ha adquirit la pauta completa --un total de 916.745 persones--, mentre que el 84,35% --943.975 persones-- han rebut, almenys, una dosi. En total, a les Balears s'han administrat 1.883.242 dosis. Per illes, a Mallorca, 1.487.018, mentre que a Menorca han estat 155.727. A Eivissa s'han administrat 222.939 i a Formentera, 15.794.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Asor, fa mes de 2 anys

Fa setmanes que a les notícies es parla de la nova variant i de les mesures. Noltros semblaven “intocables” gràcies a les vacunes.
Des de fa dies em semblava estrany el “nerviosisme” arran del països del “primer món” i al nostre, seguim parlant de les festes de nadal. Em pregunto si no seria més coherent que ens parlessin més clar sobre la gran transmissió d’aquesta nova variant i de que és necessari prendre mesures més estrictes per tal de no arribar a retallar llibertats (confinament, p. exemple)....
A la nova “loteria dels contagis”, tenim moltes paperetes i anem cap al col·lapse del sistema sanitari. De cada cop són més les persones que donen positiu i que no es comptabilitzen perquè es fan antígens o es queden a casa (símptomes lleugers), així que les xifres no quadren i no sabem quin és, realment, el nombre de contagiats. I els serveis sanitaris estan ja totalment COLAPSATS, tant als centres de salut com als de vacunació/PCR (lamentable la situació que viuen els sanitaris -des de fa dos anys- tant per el col·lapse de treball com per la manca de personal).
Per què no ens parlen clar els polítics i els mitjans?

Valoració:2menosmas
Per Confination time, fa mes de 2 anys

A aquesta xifra hi hem de sumar tots els infectats i infectades que no s'han pogut fer sa prova.
Mos ha tocat viure sa ronya aquesta.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente