cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

«Coneixes els teus drets lingüístics?», el calendari de l’any 2022 de l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics

Sota el lema «Coneixes els teus drets lingüístics?», l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics dedica el calendari de l’any 2022 a difondre informació sobre els drets lingüístics dels ciutadans i la normativa que els empara. L’objectiu del calendari és que cadascú conegui aquests drets i prengui consciència de la seva responsabilitat a l’hora de facilitar l’exercici d’aquests drets a altres conciutadans; per això, cada mes tracta dels drets lingüístics en un àmbit concret.

Els dotze aspectes tractats són els següents: el dret de saber català (gener), l’àmbit educatiu (febrer), l’àmbit de les administracions públiques (març), l’àmbit sanitari i assistencial (abril), l’àmbit de la justícia (maig), l’àmbit notarial (juny), l’àmbit del lleure (juliol), l’àmbit de les assegurances (agost), l’àmbit de les forces i els cossos de seguretat (setembre), l’àmbit dels mitjans de comunicació (octubre), l’àmbit laboral (novembre), i l’àmbit de les relacions comercials i de serveis (desembre).

El calendari es destinarà, en primer lloc, al personal de l’Administració i es farà arribar als consells insulars i als ajuntaments que hi estiguin interessats, així com a entitats i particulars que ho sol·licitin. D’altra banda, el contingut del calendari estarà a disposició de tothom a la pàgina web de l’Oficina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Calabruix, fa mes de 2 anys

Al C.S. Emili Darder segueixen esl cartells monolíngües castellans. Oficina de drets...
serviu per fer què?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente