muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

L’STEI reclama que el col·lectiu docent tengui prioritat per a rebre la tercera dosi del vaccí

El passat dilluns, 13 de desembre, els delegats de Prevenció de Riscos Laborals dels docents de l’STEI Intersindical reclamaren la convocatòria urgent de la Paritària de Prevenció de Riscos Laborals a la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

La Paritària de Prevenció és l’òrgan que té les competències en seguretat i salut del professorat. Per aquest motiu, el sindicat troba imprescindible que els delegats tenguin coneixements sobre quins són els canvis d’aquest protocols Covid que s’han d’aplicar als centres educatius a partir de la seva publicació al BOIB.

Els delegats de Prevenció de l’STEI també estan preocupats per la intensitat de contagis que hi ha actualment, amb les Illes Balears en zona de risc extrem, i demanen a la Conselleria de Salut que tengui present que la majoria del col·lectiu docent va rebre el vaccí Astrazeneca. Per això reclama que el professorat tengui el mateix tractament preferent a l’hora de rebre la tercera dosi, com tenen ara els professionals de Salut i dels Serveis Sociosanitaris.

D’aquesta manera, amb una dosi més d’immunitat el col·lectiu docent «podrà desenvolupar la seva tasca amb garanties de protecció davant la sisena onada de la Covid».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.