cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

L’Obra Cultural Balear convoca eleccions a la Junta Directiva

192091

L’Obra Cultural Balear, en nom del president Josep de Luis, ha convocat aquest dimarts eleccions a la Junta Directiva que tendran lloc durant l’Assemblea Extraordinària de socis el pròxim 24 de febrer a les 18.30 hores. Seguint l’ordre dels estatuts, en primer lloc se celebrarà l’Assemblea Ordinària de Socis a partir de les 17h a Can Alcover i constarà dels següents punts: lectura i aprovació de l’acta anterior, memòria d’activitats del 2021, estat de comptes del 2021, pessupost del 2022 i torn obert de paraules.

L’Assemblea Extraordinària i l’elecció de la nova Junta tendrà lloc a partir de les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona convocatòria.

Els càrrecs a elegir són els següents: president, vicepresident, vicepresident segon (opcional), secretari general, tresorer i vocals (un mínim de 5 i un màxim d’11).

El procés electoral s’inicia el dia 14 de desembre de 2021 i, de conformitat amb el disposat al tercer paràgraf de l’art. 28 dels Estatuts, el 7 gener de 2022 a les 14.00 hores s’han d’haver formalitzat i presentat a Can Alcover les candidatures.

Els cens de socis que es prendrà a efectes del procés electoral és el vigent a data 13 de desembre de 2021. Els socis que ho desitgin podran concórrer a les eleccions mitjançant la presentació de la seva candidatura per escrit, de forma individual o bé conjuntament. L’escrit haurà de contenir el nom de cada candidat, el càrrec al qual s’opta, el número de soci i la seva signatura. Quan es presentin candidatures conjuntes es tendrà present que es tractarà, en tot cas, de llistes obertes. A data límit de 12 de gener de 2022 seran proclamades, per part del Síndic Electoral, les candidatures degudament presentades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per //*//, fa mes de 2 anys

@Xusma fatxa i prepotent



jbm no "predica feixisme"; és tot al contrari: crec que ho fa perquè no oblidem mai com actua l'imperialisme espanyol i per explicar les causes de la nostra submissió actual.

Valoració:2menosmas
Per Xusma fatxa i prepotent, fa mes de 2 anys

Aquest que predica feixisme pot anar cap a la seva estimada Espanya a fer apostolat, o també a prende per on començan ses senalles, 15-12-2.021

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

«Una persona de mi conocimiento asegura que es una ley de la historia de España la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años. El sistema de Felipe V era injusto y duro, pero sólido y cómodo. Ha valido para dos siglos». (Manuel Azaña, 1934, P.G.2ºRep).

Valoració:-1menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

«El problema catalán no se resuelve, pues, por la libertad, sino con la restricción; no con paliativos y pactos, sino por el hierro y por el fuego». (La Correspondencia Militar, Madrid, 1907).



«Obligar a usar el castellano en Cataluña es hacerle un favor paternal, como lo es obligar a un niño corto de vista y revoltoso, a ponerse unas gafas». (Juan Llarch. Cataluña y la nacionalidad española. Madrid, 1927).

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente