cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

L'informe de la Fiscalia és favorable a la petició del Certificat Covid a les Balears

La Fiscalia de Palma ha presentat linforme que avala la sol·licitud del Certificat Covid a bars i restaurants de les Balears, en entendre que, en cas de vulnerar algun dret fonamental, l'autorització judicial ho convalidaria.

Segons ha confirmat Europa Press aquest dimecres, aquest informe veu favorable que s'adopti aquesta mesura acordada pel Govern per a controlar els contagis de coronavirus a les Illes, una mesura que, en cas de rebre l'aval de la justícia, es començaria a aplicar aquest dissabte.

L'Executiu de les Balears va anunciar aquest dilluns que les Balears demanaran el Certificat per a accedir a establiments de restauració amb aforament superior a 50 persones, així com a tot l'oci nocturn, independentment de l'aforament.

A més, l'exigència del Certificat se sumaria a altres àmbits, com ara el de les residències, gimnasos o locals de jocs i apostes. El portaveu de l'Executiu autonòmic, Iago Negueruela, va assenyalar que l'arxipèlag ha creat un nou sistema d'alertes, d'acord amb el fixat a nivell estatal, per a regular l'ús del Certificat a l'hora d'accedir a aquests espais.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Hi ha una violència que no reconeixen., fa mes de 2 anys

I quan serà, que els del Govern posaran en marxa l'acreditació de víctimes de violència lingüística? Perque a aquesta violència la patim en idèntica proporció els homes, les dones i els infants, només pel fet de ser catalanoparlants als països catalans.
Per quan, està previst que se preocupin d'impedir que tota aquesta violència que exerceixen sobre nosaltres els monolingües castellans, se vagi incrementant dia darrera dia, fent-nos als naturals de Catalunya, València i Balears, uns marginats i uns pàries a casa nostra?
Posar fre a la violència contra les dones, contra els infants, les persones majors i també lacde les donotes que peguen i que maten als homes està molt bé. Però tenir cura del que fa molta gent vinguda de fora, que és aquí per arrassar amb tot i fer-se ells els amos, aturant-los els peus al seu egoísme i a la seva ignorància maligna, també seria una mesura molt acertada i necessària.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente