algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La Plataforma contra els Megacreuers comença una campanya per a sumar suports a la limitació d'aquest tipus de turisme

Amb les reflexions del que fou ambaixador d'Espanya Jorge Dezcallar al voltant del debat sobre el límit dels creuers al port de Palma, la Plataforma contra els Megacreuers, de la qual formen part entitats com el GOB, Amics de la Terra, la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Palma, Ciutat per a qui l'Habita o Palma XXI, ha començat una campanya a través de la qual donaran a conèixer l'opinió de personalitats destacades sobre aquest tema.

Per al diplomàtic, «el debat sobre els límits del turisme és molt saludable», ja que, al seu parer «la ciutadania ha d'opinar sobre qüestions que afecten les nostres vides». Dezcallar ha recordat, a través de les reflexions que ha fet arribar a la Plataforma, que aquest és un debat que també s'ha plantejat a ciutats com Venècia, Dubrovnik o Barcelona.

L'ambaixador s'ha mostrat favorable a limitar els creuers al port de Palma, «per evitar aglomeracions». També ha mencionat entre les afectacions d'aquest tipus de turisme la contaminació i l'impacte visual sobre la façana marítima. «Som nosaltres els que hem de decidir quants creuers ens visiten i amb quina cadència. No els propietaris d'aquestes cadenes», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per solleric, fa mes de 2 anys

Amb sa que cau en so corona virus no n ha de venir cap de creuer i crec que s hauria de tancar es tràfic aeri amb sos països que tenen una elevada taxa de contagis , com alemanya que te una incidència molt elevada , es politics primen economia en vers de salut, es mallorquins valem poc per es nostres politics.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente