algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Formentera vol regular el nombre de visitants d'un dia «ja que és molt elevat i genera sensació de saturació»

190941

El Consell de Formentera vol regular el nombre de visitants d'un dia «ja que és molt elevat i genera sensació de saturació», ha anunciat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, en la presentació dels resultats del Baròmetre de satisfacció turística, aquest dijous a la Sala de Cultura (Cinema). Aquest indicador es basa en 2.500 enquestes fetes tant als turistes, per conèixer el grau de satisfacció i analitzar les possibles amenaces i fortaleses, com als residents.

La temporada turística a Formentera ha estat «bona», però també hi ha hagut «la percepció de saturació en les nostres carreteres i platges», ha explicat la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan. En aquest sentit, ha explicat que les opinions de les enquestes han de servir per elaborar un diagnòstic «per saber què estam fent bé i en què podem millorar, i trobar l'equilibri sobre la percepció que tenim els residents i turistes», ha afegit.

En la presentació han volgut destacar que la satisfacció amb el servei i l'atenció del personal als allotjaments o la restauració ha millorat, principalment per «les mesures implementades relacionades amb la Covid-19», ha explicat la consellera; d'aquesta manera, les mesures «s'han traduït en el fet que els visitants s'han sentit millor atesos, i aquesta pot ser una oportunitat per establir-les encara que no s'hagin de fer de manera obligatòria», ha volgut recalcar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per E. Cabré, fa mes de 2 anys

Hi sobra molt de forasteram.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Ja fa anys que ho haurien d'haver fet. Fa pena anar a Formentera quan un l'ha coneguda fa vint anys.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente