algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Detenen a sa Pobla quatre persones més de les fugides de l'aeroport de Palma

La Policia espanyola i la Guàrdia Civil han detengut a sa Pobla quatre persones més fugides de l'avió d'Air Aràbia que va aterrar d'emergència a Palma el 5 de novembre passat, que continuaven cercant després d'aconseguir escapar de l'aeroport.

Segons ha informat la Policia espanyola, la detenció es va dur a terme en una plaça de la localitat de sa Pobla i encara queden vuit fugitius més i es té constància que almenys dos varen abandonar l'illa en un ferri.

Els quatre detenguts passaran a disposició judicial aquest matí als jutjats d'Inca. Cal recordar que el dilluns 8 de novembre ja varen passar pel Jutjat 12 detenguts més i tots varen ser enviats a presó per presumptes delictes de sedició.

Es tracta de l'episodi que divendres 5 de novembre va tenir tancada durant gairebé quatre hores l'operativa a l'aeroport de Palma, quan presumptament diversos joves varen simular una emergència mèdica per a escapar-se i entrar a l'Estat espanyol.

La investigació va descobrir un grup de Facebook en què sembla que es varen cercar voluntaris per a executar un pla d'entrada il·legal per aire, que coincideix amb la cadena d'esdeveniments ocorreguts a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Màniga ampla!, fa mes de 2 anys

I escorcolls als ciutadans que volen de forma legal...
PCR, DNI, passar per l´escànner, etc.
Vergonya!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente