algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cort denega el Pla Especial de l'Aeroport i AENA assegura que no afecta «la remodelació de l'aeròdrom»

AENA ha assegurat que, el fet que l'Ajuntament de Palma hagi denegat l'aprovació del Pla Especial de l'Aeroport, «no té a veure amb el projecte de remodelació de l'aeròdrom». Per tant, «el projecte de remodelació de Son Sant Joan no es veu, en cap cas, afectat», ha afegit, a diferència de «les obres externes o de tercers».

La remodelació de l'Aeroport de Palma va superar la setmana passada el darrer pas, quan el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic va emetre una resolució favorable sobre la Declaració d'Impacte Ambiental del projecte. El Ministeri ha declarat en la resolució la necessitat que l'energia que derivi del projecte provingui de fonts d'energia renovable d'autoconsum instal·lades al mateix aeroport, com va celebrar la setmana passada la plataforma veïnal Son Bonet Pulmó Verd.

AENA espera «modernitzar» la infraestructura i així «garantir-ne la sostenibilitat mediambiental»; de moment, la resolució sobre la declaració d'impacte ambiental recull el compromís de no incrementar la capacitat, la qual es mantindrà en 66 operacions/hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Una molt bona noticia. Moltes gràcies als grups polítics que ho han fet possible. Però la noticia realment bona que reportaria un gran benefici i veritable motiu de festa a les Illes, seria la l'expulsió d'AENA i que el Govern Balear ò els Consells Insulars assumissin les competències.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente