nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

#25N: Manacor organitza una setmana d'actes per la igualtat

190691

L'Ajuntament de Manacor organitza una setmana d'actes al voltant del Dia internacional per a l'eliminació de les violències masclistes, que es commemora el 25 de novembre. El cicle de xerrades 'Violències soterrades. Diferents expressions de la violència envers les dones' serà l'encarregat d'encetar la programació, però també es projectarà un curtmetratge o es farà una marxa de torxes, entre d'altres.

Les conferències son una xerrada sobre 'Violències soterrades. Diferents expressions de la violència envers les dones', que es farà a la Institució Pública Antoni M. Alcover dia 16 de novembre a les 19 h; hi parlarà l'advocada penalista Laia Serra sobre la 'Introducció a les violències masclistes'. També la conferència sobre 'Violència obstètrica. Una forma invisible de violència de gènere', dia 23 a les 19 h, a càrrec de la psicòloga Gabriela Bianco, o la xerrada amb la psicòloga Marta García Pou, titulada 'Obrint els ulls davant les violències sexuals'. Per assistir al cicle, cal inscriure's a la pàgina web d'Enviu.

Per altra banda, dia 18 a les 17 h, a l'Espai de Dones de l'Espai Na Camel·la, es projectarà el curtmetratge 'El orden de las cosas', dirigit pels germans Alenda; en acabar, hi haurà debat obert. Les inscripcions s'han de fer a través del correu atenciopsicologica@conselldemallorca.net. A més a més, l'Assemblea Antipatriarcal ha organitzat una Marxa de Torxes, que partirà a les 19 h de la plaça de sa Mora; a les 20 h confluirà a sa Bassa amb la concentració contra les violències masclistes, organitzada pel Col·lectiu Dones de Llevant.

Finalment, la instal·lació artística cooperativa a càrrec d'Ennigulart 'Home sweet home', clourà els actes dissabte 27 de novembre, de 10 h a 19 h a la plaça de sa Bassa. A les 11 h, hi haurà el contacontes 'Les vambes de Sofia', al pati de la torre del Palau; l'organitza s'Altra Senalla i cal inscriure's a la web d'Enviu. L'exposició 'Femme', de Bel López, que fins ara ha estat al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, serà al Centre de Salut de Porto Cristo fins dia 30 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.