algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Govern posarà seguretat privada a dos col·legis de Son Gotleu

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha avançat que a partir de la setmana vinent dos col·legis del barri palmesà de Son Gotleu comptaran amb seguretat privada.

En declaracions als mitjans aquest divendres, March ha condemnat l'agressió patida per la directora d'un centre educatiu aquesta setmana.

El conseller ha assenyalat que la contractació de la seguretat privada és una situació «conjuntural» i que es perllongarà fins a finals d'any.

A més, ha afegit March, la Conselleria s'ha posat a la disposició de la directora víctima de l'agressió i del centre per a donar suport judicial si fos necessari.

El responsable d'Educació ha traslladat el compromís de reunir-se amb el centre educatiu i conèixer la seva realitat en el context, ha apuntat, «complex i complicat» de la barriada.

«No és la nostra política, però volem que estiguin segurs», ha insistit March, que ha reclamat l'activació del policia tutor a Palma i ha sol·licitat la coordinació de l'Ajuntament i la Delegació del Govern, responsables de la seguretat a l'exterior dels centres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quan se fa política enlloc de feina, fa mes de 2 anys

Si enlloc de delinquents exercit la seva funció de delinquir, hi hagués una manifestació en favor del Català, hi serien totes les les plantilles dels cossos de seguretat .
Però com que només son hampons de fora, pegant a professores i a infants, no fa cap falta.
Mireu la tragèdia evitable que ha passat a La Rioja. I tot per no vigilar a un sicòpata assasal que havien amollat, ni tampoc al parc infantil.

Valoració:3menosmas
Per P, fa mes de 2 anys

Mentres la policía nacional no vulgui Fer feina seriosament i acabar amb els delictes als barrís degradats no Hi ha res a fer. Al final queda el missatge de qui vulgui seguretat que se la pagui.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente