nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

PP: «El català ha de ser un requisit i no un mèrit per als professionals sanitaris»

El Partit Popular de les Illes Balears exigeix a la presidenta del Govern, Francina Armengol, «que no segueixi posant obstacles per cobrir places a Sanitat», valorant així l'anul·lació del decret que regulava el català en aquest sector. En aquest sentit, incideixen en la manca de personal sanitari i argumenten que «sense professionals no hi pot haver sanitat pública de qualitat».

«El català ha de ser un requisit i no un mèrit per als professionals sanitaris, als quals, a més, se'ls hauria de compensar pel cost de la insularitat per així incentivar-los per a la seva incorporació al lloc de feina», expliquen des de la formació blava. Per al PP balear, «estam davant un nou fracàs del Govern en matèria jurídica, que no fa més que crear incertesa al sector sanitari».

«No és raonable que el Govern castigui els professionals sanitaris en un moment en què encara no hem acabat de superar una pandèmia, que ha fet tremolar els fonaments de la nostra societat, en què els professionals s'han esforçat tant, posant en joc la seva integrat i salut», afegeixen des del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A la inversa, fa mes de 2 anys

Qui no vol que el catala sigui requisit és el Govern Balear, ni PSOE, ni Més, ni Podemos. El PP tampoc, segurament fan comèdia per embolicar la troca. Des de l'any 2015 saben que la normalització de la llengua catalana ja no interessa a ningú.

Valoració:3menosmas
Per Un de per aquí, fa mes de 2 anys

El titular i la nota no haurien de ser a l'inrevés? Que el PP vol que el català sigui un mèrit i no un requisit per accedir a la sanitat? Si no és una errada, felicit Prohens per rectificar i respectar el dret dels catalanoparlants de poder expressar-nos en la nostra llengua a la nostra terra i ser entesos.

Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

No ho deuen haver entès.
No saben llegir? Van fer el REM o l´ESO?
El PP en diu obstacles a l´acatament de la llei?

Valoració:2menosmas
Per Xusma fatxa, fa mes de 2 anys

Jo diria que el fracàs del PP és la reforma de la seu de Gènova,i tantes d'altras, posau cortinas de fum per tot arreu, sou l'esència de la corrupció! xoriços!
Igual mos diven que lo de Genova és a Italia.
Fora xoriços dels Països Catalans és hora de que els apliquin la llei de partits que ells varen inventar

Valoració:4menosmas
Per ja heu saps, fa mes de 2 anys

A un tal Bernat:
Ses dues coses. I qualgune més.

Valoració:1menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

L'espanyol és requisit o mèrit?

Valoració:5menosmas
Per mal redactat el títol, fa mes de 2 anys

Crec que està mal redactat el títol d'aquesta notícia.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente