algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Un total de 111 migrants arribats els darrers dies a les Balears es troben a CIEs per a la seva «devolució» a Algèria

Un total de 111 migrants, dels més de 300 arribats els darrers dies a le Balears, han estat ingressats en Centres d'Internament d'Estrangers (CIEs) de la Península per a la seva «devolució» a Algèria.

Segons s'ha pogut confirmar, entre aquest passat dilluns i dimarts, la Justícia ha decretat que un total de 111 migrants fossin ingressats en CIEs de la Península. Així, des de llavors, es troben en aquests Centres d'Internament d'Estrangers 41 migrants dels arribats a les costes de les Pitiüses i 70 dels arribats a Mallorca.

Aquests 111 migrants poden romandre en els CIEs de la Península durant un temps màxim de 40 dies, mentre es tramita la seva «devolució» al seu país d'origen, en aquest cas a Algèria.

Si bé, cal puntualitzar que, en el suposat cas que es compleixi el termini i no s'hagi pogut tramitar aquesta devolució, els migrants quedarien en llibertat, perquè són ciutadans lliures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Immigrants de primera i immigrats de segona, fa mes de 2 anys

Si enlloc d'Algèria vinguéssinde Colòmbia, Argentina o de qualsevol altre país d'Hispanoamèrica i vinguéssin decidits a imposar el seu monolingüisme castellà i a rebentar la nostra cultura, no els posarien tantes pegues per quedar-se.
El problema és que als latinos els catalanoparlants els feim oi, mentres que els que venen d'Àfrica, només cerquen una vida millor. I la majoria no se queda per aquí i parteix cap a França, Alemania,Bèlgica, etc.

Valoració:1menosmas
Per Ponci, fa mes de 2 anys

Si aquesta gent no te problemas amb la justicia del seu pais, no em sembla just que se'ls retorni. Si fugen será per falta d'oportunitats.
Se'ls hauaria de buscar una altra sortida.
Molts d'ells volen anar a França.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente