algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

La pandèmia continua a la baixa als centres educatius: 65 estudiants amb PCR positiva

189651

Les dades recollides fins el passat divendres als centres educatius de les Illes Balears i les d’EduCovid (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos en l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius és baix.

En la setmana de referència s’han notificat quatre positius entre el professorat de les Illes Balears: tres a Mallorca i un a Eivissa.

Del total d’alumnat de les Balears, al voltant de 213 mil, s’han notificat 65 estudiants amb PCR positiva (la setmana anterior foren 73), xifra que suposa el 0,03 % de l’alumnat. D’aquest total, 44 a Mallorca (63 la setmana passada) , dos a Menorca (cap la setmana passada), 17 a Eivissa (vuit la setmana passada) i dos a Formentera (els mateixos que la setmana passada). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 23 grups en quarantena (26 la setmana anterior) a 19 centres educatius (19 la setmana anterior, dels quals 16 a Mallorca (17 la setmana passada), dos a Eivissa (dos la setmana anterior) i un a Formentera (cap la setmana passada). Això suposa el 0,28 % dels 9.043 grups de les Illes Balears.

Cal esmentar que quant al nombre total d’alumnat que ha iniciat quarantena (504), el 93,4% correspon als nivells d’infantil i primària en els quals l’alumnat no està vacunat. Quant al nombre d’alumnat amb PCR positiva el 93,4 % és d’infantil i primària i el 100% dels grups en quarantena també es situen als nivells d’infantil i primària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.