algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Convoquen una manifestació en favor de la mobilitat sostenible

189589

L’associació Joventut pel Clima – Fridays For Future Mallorca ha convocat una manifestació en favor de la mobilitat sostenible el pròxim divendres 22 d’octubre a les 18.00 hores a la Plaça del Tub de Palma.

Joventut pel Clima reclama disminuir les emissions del Co2 a Mallorca. «El transport és el principal emissor de Co2 a Mallorca, cal apostar per alternatives sostenibles», argumentaven a un fil de Twitter.

Una de les propostes de l’entitat és la millora ferroviària de l’Illa, de fet, la manifestació convocada dur com a lema ‘Manifestació. Per un tren que vertebri el territori i refredi el planeta’.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Molt bé per aquesta joventut inquieta i sensible que vol treure els colors als nostres governants. Sis anys de un Govern Balear que afirma estar en contra de fomentar l'ús del cotxe privat i a favor del transport ferroviari per tal de reduir les emissions de gasos contaminants que escalfen el planeta. Però per vergonya de tota la gent que hem cregut en aquest govern, no s’ha recuperat ni una sola estació ni un pam de la extensa xarxa ferroviària condemnada en el segle passat. Prenent els votants per beneits, han comprat per un cost milionari l’aparcament de cotxes de Son Espases per tal d’oferir l’aparcament gratuït a tothom que vulgui i s’ha construït l’Autopista Llucmajor-Campos per a facilitar l’ús del cotxe particular.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente