algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Neix AMCIB, la primera associació de mitjans de comunicació de les Balears

Editors de mitjans de comunicació de les Balears han presentat, aquest dimecres l'Associació de Mitjans de Comunicació Illes Balears (AMCIB), la primera associació de mitjans de comunicació de les Balears.

En una nota de premsa, l'associació ha indicat que la junta directiva està composta per Antoni Martorell, president, Francisco Alcalde, vicepresident, Tomeu Garcies, tresorer secretari, Juan Pablo Abadía, secretari, i els vocals Gabriel Torrens i Pedro Rafael Blanes.

Tal com ha explicat el president de l'AMCIB, aquesta associació neix «amb la voluntat de defensar els interessos dels mitjans de comunicació i sobretot sumar en pro d'un sector que crea llocs de treball, que paga els seus impostos i que ha de lluitar contra l'intrusisme fent un treball seriós per a la societat».

Els mitjans de comunicació, ha continuat, «com a empreses formals i formades per periodistes i professionals de la comunicació, garanteixen una informació veraç, contrastada i lluiten contra el que anomenem les 'fake news', notícies falses i no contrastades o fins i tot propaganda que respon als interessos d'institucions o partits polítics»

Pel que fa a les primeres accions que es desenvoluparan des de l'Associació, han destacat la posada en marxa d'un informe de l'estat de les empreses de mitjans de comunicació a les Balears. Ara mateix, ha dit Antoni Martorell, «disposam d'un informe de la CAEB basat en els cenaes de les empreses de comunicació, però volem anar més enllà i ampliar la informació per a tenir una radiografia del panorama actual».

Finalment la presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), Carmen Planas, ha donat la benvinguda a l'Associació i ha assegurat que «ara més que mai és molt important estar units ja que junts som més forts i els empresaris hem de continuar defensant els interessos generant llocs de treball i augmentant el benestar dels ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tiberi, fa mes de 2 anys

Només de veure un corrupte com en Toni Martorell al cotat de l'estirada Carmen Planas ja podem fer-nos una idea de què va això.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente