algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Les Balears començaran al novembre una campanya de vaccinació combinada de la grip i tercera dosi contra la Covid-19

El Servei de Salut de les Balears arrencarà el 4 de novembre una campanya de vaccinació combinada dels preparats contra la grip i la tercera dosi contra la Covid-19, per a persones majors de 70 anys.

Aquesta campanya durarà fins al 21 de novembre i després s'iniciarà la vaccinació de la grip per a altres grups de risc fins al 17 de desembre, segons ha informat aquest divendres la consellera de Salut, Patricia Gómez.

Després del 17 de desembre, si sobren dosis, la vaccinació de la grip s'obrirà a la població general. El Govern ha comprat enguany 304.800 dosis del vacci de la grip, un 15 per cent més que l'any passat (80.000 dosis més), amb una inversió de 2,3 milions d'euros.

Es calcula que podran rebre la vaccinació combinada unes 119.000 persones majors de 70 anys per a les quals ja han passat els sis mesos fixats per a la tercera dosi; altres 6.000 ho han de fer després del 21 de novembre i se'ls anirà cridant des de l'IBSalut.

Aquesta vaccinació es farà als centres de salut de totes les Illes, i a Mallorca, addicionalment a Son Dureta i les unitats Covid-Express d'Inca i Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.