algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La Mostra de Cinema de Muntanya de Palma arriba a la 12a edició amb una quarantena de films d’alt nivell

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, han assistit, aquest divendres, a la presentació de la 12a edició de la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, que tendrà lloc entre el 18 i el 26 d’octubre. A l’acte també hi han assistit la la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; la consellera executiva de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcias; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), Mateu Malondra; el coordinador general de Cultura de l’ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras; el director de relacions institucionals de Colonya Caixa de Pollença, Juanjo Caldés; i el director de la Mostra, Bartomeu Tomàs.

El programa de la Mostra inclou 39 films entre els quals hi ha produccions internacionals i locals, pel·lícules amb interès documental i/o històric, i una secció competitiva que acull la selecció oficial i els premiats del 3r Festival Internacional de Curtmetratges Documentals de Muntanya i Natura.

Un dels principals propòsits de la Mostra és el de la sensibilització social a través del cinema: posar el focus en la necessitat de respectar i admirar els espais naturals i la seva biodiversitat -molt especialment la muntanya-, i fer evident el repte i la responsabilitat de la conservació del patrimoni natural i cultural per part de la societat en el seu conjunt.

Enguany, les projeccions es faran al Teatre Principal, als teatres municipals Xesc Forteza i Catalina Valls, i al Centre de Cultura de Sa Nostra.

En les 11 edicions anteriors, s’han projectat més de 126 documentals projectats de 19 països diferents i amb més de 20.000 espectadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.