algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Save The Med fomenta la cura de la reserva marina de Sa Dragonera en el seu cinquè aniversari

Save the Med, en coincidència amb el cinquè aniversari de la reserva marina d'Es Freu de Sa Dragonera, ha presentat aquest dijous el programa 'Coneix la teva Àrea Marina Protegida Sa Dragonera', a través del qual els usuaris podran consultar tota la informació referent a la mateixa i participar en jornades per a fomentar la seva cura i conservació.

La fundació ha explicat que aquesta reserva, que compta amb una superfície de 912 hectàrees, presenta un «considerable valor ecològic i pesquer en el qual es pot trobar una alta diversitat d'hàbitats i comunitats».

Ara, amb el llançament del programa, es podrà consultar quines són les seves figures de protecció, la regulació vigent, el compendi de la biodiversitat marina o les iniciatives i activitats que es fan en la zona de Dragonera i en el Municipi d'Andratx.

Així mateix, Save the Med ha recordat que fa més de sis anys que treballa en la zona «amb el clar objectiu de despertar en la comunitat el sentiment d'orgull per aquesta reserva marina i incentivar la seva cura i conservació».

En aquest sentit, han valorat positivament el «clar augment de la vida i la biomassa» que s'ha dut a terme des que es va declarar la reserva en aigües interiors de Dragonera.

No obstant això, han considerat que aquest increment podria ser millor, per la qual cosa han apuntat a la necessitat de continuar realitzant accions i millores «per a poder veure els ecosistemes marins en tot el seu potencial».

Per això, portaran també a cap una sèrie de jornades a principis de novembre per a incentivar la participació i l'aprenentatge de la ciutadania i continuar teixint una societat «compromesa amb la salut de Sa Dragonera i el medi marí de les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.