muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

USO qualifica d'alarmant l'increment de la negació de la violència de gènere entre els joves

El sindicat USO a les Balears ha expressat aquest dijous la seva «alarma» davant l'augment de la negació entre els joves de la violència de gènere i ha reivindicat noves estratègies perquè la conscienciació sigui tan igualitària com sigui possible.

L'organització sindical s'ha referit a les dades de la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) que revelen que un 20 per cent dels joves d'entre 15 i 29 anys pensen que la violència de gènere no existeix o «és un invent ideològic».

El sindicat ha fet especial incís en la preocupació que suposa que aquest percentatge se situava en el 12 per cent en 2019.

USO Balears pensa que aquestes dades mostren un retrocés important en les actituds que mostren els joves davant els problemes relacionats amb la desigualtat de gènere i en la seva educació emocional, identitats sexuals, experiències afectives o relacions de parelles i familiars.

«En ple segle XXI, amb tots els mitjans materials, tecnològics i educacionals a la nostra disposició, no pot ser que els i les joves no estiguin sensibilitzats sobre les desigualtats de gènere. La joventut és el futur, i el seu compromís per erradicar la violència, la clau», han defensat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Of course!, fa mes de 2 anys

La negació la fan els joves mascles?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente