cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Les Balears acorden reobrir l'oci nocturn i demanen autorització al TSJIB per a exigir el certificat Covid

El Consell de Govern ha acordat aquest dilluns reobrir l'oci nocturn a les Balears el proper 8 d'octubre, amb un aforament màxim del 75 per cent, amb els clients asseguts a taula per a beure i l'obligatorietat de portar màscara a la pista de ball. L'horari màxim de tancament serà a les 05.00 hores.

No obstant això, l'Executiu autonòmic condiciona aquestes mesures de reobertura a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), a qui ha demanat autorització per a sol·licitar el certificat Covid-19 per a entrar a les discoteques i sales d'oci nocturn.

Si el TSJIB no donés la seva autorització per a l'ús del certificat Covid, el dia 4 d'octubre s'estudiarien de nou les condicions de reobertura del sector. «Es considera encara una activitat de risc», ha recordat el portaveu del Govern, Iago Negueruela, sobre l'oci nocturn.

Quant als pubs, es mantenen les mesures actuals i s'amplia l'horari de tancament a les 4 hores sense perjudici que les ordenances municipals siguin més restrictives.

D'altra banda, es podran realitzar concerts en els exteriors dels espais habilitats a aquest efecte fins a un màxim de 1.000 persones de peu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A, fa mes de 2 anys

Es hora de discriminar per un be de la comunitat en general que hem fet el que consideravem millor per a tots. Jo vull sabre a davora que estic fent una consumicio a l’ hosteleria i principalment a interiors. Totes les postures son respectables pero si no t has volgut vacunar has d’entendre que et limitin l’acces.

Valoració:0menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

El TSJIB ja va dir que no, que l'ús del certificat era discriminatori i invasiu. Això no ha canviat

Valoració:1menosmas
Per Ho tenim ben clar, al resultat., fa mes de 2 anys

Els diran que no. Si els governs d'esquerra fan una petició, els tribunals dels peperos i dels voxeros els ho deneguen, perque els volen fer caure en la desesperació i fer president al tonto de la classe i del seu partit
No hi ha géns ni mica de seriositat.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente