algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Comença la vaccinació amb la tercera dosi dels usuaris de residències de gent gran

Salut inicia dijous la vaccinació amb la tercera dosi dels usuaris de residències de gent gran. Aquesta dosi —que recomana el Ministeri en l’Estratègia de Vaccinació— es dirigeix a aquest col·lectiu per la seva condició de persones fràgils d’edat avançada i amb pluripatologies. Es preveu que la vaccinació de residents finalitzi la primera setmana d’octubre.

A les Illes Balears hi ha 55 residències (43 a Mallorca, 8 a Menorca i 4 a Eivissa). La població diana és de 4.292 usuaris: 3.428 a Mallorca, 372 a Menorca i a 492 a Eivissa.

Per a administrar els vaccins, les infermeres es desplaçaran a les residències de les Illes per a inocular aquesta tercera dosi. La campanya s’iniciarà en els centres següents:

  • Mallorca: Residència Oms-Sant Miquel. A la campanya de vaccinació participen infermeres d’atenció primària i l’equip d’infermeres de suport a residències.
  • Menorca: Residència de Gent Gran CIME (Maó), Residència Geriàtric (Ferreries) i Residència Geriàtrica (Sant Lluís). A la campanya de vaccinació participen infermeres d’atenció primària.
  • Eivissa: Residencia Can Blai. A la campanya de vaccinació hi participen infermeres d’atenció primària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.