algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Què haurien de fer les institucions davant la gran arribada de barques amb migrants?

Les Balears han viscut aquest cap de setmana una gran arribada de barques amb migrats. Entre dissabte i diumenge més de 200 persones han estat interceptades en aigües de Formentera, Cabrera i Mallorca.

Davant aquesta situació, des de dBalears volem demanar als nostres lectors que haurien de fer les institucions, tant autonòmiques com estatals, per mirar de pal·liar aquesta situació i en tot cas dignificar la vida d'aquestes persones.

Les respostes que es poden contestar són les següents:

-Acollir el màxim de persones possibles

-Fomentar polítiques de cooperació amb els països d'origen

-Expulsar-los i retornar els migrants als seus territoris

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Només les barques?, fa mes de 2 anys

Només preocupa l'arribada de barques amb magribís i subsaharians, que en la majoria de casos continuen la seva marxa cap altres països europeus i els que se queden, als pocs mesos ja parlen la nostra llengua. Però i davant l'arribada d'avions carregats de "latinos" amb la clara intenció de quedar-se, però paradoxalment, també venen predisposats a barallar-se amb noltros
, guanyar la baralla, fulminar la nostra llengua i la nostra cultura i de tenir-nos sotmesos a tots noltros no hem de fer res? Perque a aquests segons que dónen més problemes, pareix que els protegeixen i fa malpensar que els criden, precisament perque fuguin a terme aquest genocidi cultural del nostre poble.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente