cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Continua l'arribada de migrats: més d'un centenar de persones arriben en barca a les costes de Cabrera, Mallorca i Formentera

Un total de 13 embarcacions, amb 193 persones a bord, han estat interceptades aquest diumenge en diversos punts del litoral de Cabrera, Mallorca i Formentera.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, durant la matinada d'aquest diumenge s'han interceptat un total de 9 embarcacions, amb 134 persones a bord.

En concret, 5 a Cabrera, amb 77 persones; 2 a Formentera, amb 25 persones, i 2 a Cala Figuera (Mallorca), amb 32 persones. Entre les persones que hi viatjaven hi havia dues dones, una d'ella embarassada que ha estat traslladada a l'Hospital de Manacor.

Ja durant el dematí s'han interceptat 4 embarcacions més amb 59 migrants a bord, tots homes, en aigües de Cabrera i Formentera. Tots pareixien estar en bon estat de salut.

Així mateix, cal recordar que aquest dissabte ja van ser interceptades altres 3 embarcacions i un total de 56 migrants a l'illa de Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

No entenc com hi pot haver alguna persona que no li facin llàstima aquests pobres immigrants.
I, el pitjor, posar negatius a algú que posa "pobre gent". Els animals són millors que molts humans.
Alguns es mereixen sofrir el que ells estan passant i els obliga a cercar-se una nova vida.

Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

No basta amb ser solidaris i acollir a la pobre gent que arriscant la seva vida abandona el seus països, fuig de les dictadures, de la fam i de la manca de futur. Cal el compromís dels autoproclamats estats democràtics europeus amb les llibertats i la justícia inexistent dels països emissors de emigrants. Els nostres governs han de deixar de col·laborar amb les tiranies antidemocràtiques a canvi dels seus recursos naturals

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 2 anys

A qui se li ocorre il·lustrar sempre amb imatges de la G.Cerril aquestes notícies DdB?

Valoració:-1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Pobre gent!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente