algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

El Consell amplia amb 833.000 euros més els crèdits per a finançar projectes transformadors liderats per dones

La línia de finançament destinada a projectes liderats exclusivament per dones posada en marxa pel Consell de Mallorca s’amplia i ho fa amb més pressupost. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, juntament amb la consellera de Presidència, Teresa Suárez, ha informat que es destinen 833.000 euros més a la línia de crèdits dirigida a dones emprenedores que vulguin posar en marxa un negoci innovador i transformador.

Es tracta d’una línia de finançament que va posar en marxa el departament de Presidència amb un pressupost inicial de 700.000 euros i ara s’amplia en 833.000 més. La primera convocatòria ha permès, en temps de crisi, crear 12 nous negocis, liderats per dones, i que generen canvis positius, de sostenibilitat mediambiental, amb impacte sobre les persones i que contribueixen a transformar el model econòmic de Mallorca.

«En total haurem destinat 1,5 milions d’euros a aquesta iniciativa de la qual al Consell estam molt orgullosos» ha expressat la presidenta Cladera, «perquè ha permès a les dones, que són les que més han patit els efectes de la crisi».

«És una satisfacció per a nosaltres l’èxit d’aquesta iniciativa pionera a Espanya i que no s’havia fet mai al Consell, perquè permet posar en marxa projectes lligats a les nostres polítiques d’igualtat i feminisme, a valors que transformen la societat, i també a la recuperació econòmica» ha apuntat durant la roda de premsa per informar de l’ampliació, a la qual també han assistit algunes de les dones beneficiàries d’aquestes ajudes, que han explicat als mitjans de comunicació el projecte de negoci que han posar en marxa, com un taller de costura i confecció amb roba sostenible a Esporles, una cafeteria de productes locals i botigueta a Palma, un servei de coaching i formació a Felanitx i una botiga de productes ecològics a granel.

«A més de ser una iniciativa feminista dirigida exclusivament a dones emprenedores i que empram una estratègia innovadora com és una fórmula mixta de finançament, són projectes que contribueixen a millorar la nostra societat i diversificar l’economia» ha apuntat la consellera de Presidència, Teresa Suárez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris