cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Els menors de fins a 16 anys ja poden viatjar gratis amb el bus interurbà, el tren i el metro

188459

A partir del 17 de setembre s’amplia la franja d’edat dels infants que poden viatjar gratis amb el TIB. L’ampliació de la gratuïtat dels 12 als 16 anys al TIB incentivarà l’ús del transport públic pels més joves, de manera que aniran incorporant l’hàbit del seu ús.

La gratuïtat del bus interurbà, tren i metro fins als 16 anys beneficiarà més de 12.000 joves que actualment ja disposen de Targeta Intermodal i l’objectiu és que, amb la nova mesura, s’incrementi el nombre de joves que l’utilitzin. Durant els sis primers mesos de 2021 els menors d’entre 12 i 16 anys van fer 102.000 viatges a la xarxa del TIB per un preu mitjà per viatge de 0,99 €.

Els menors d’aquesta franja d’edat que ja disposen de Targeta Intermodal perfil jove no han de fer cap gestió en la seva targeta, automàticament se’ls aplicarà la gratuïtat. Així doncs, des del 17 de setembre els seus viatges ja no tenen cost i per tant no se’ls descompta doblers del seu saldo.

S’ha de recordar que per a beneficiar-se de la mesura, el menor ha de tenir la Targeta Intermodal, per tant aquells que no la tenguin la poden tramitar a qualsevol punt d’atenció a l’usuari del TIB a Palma, Inca i Manacor o a les OAC de Llucmajor i Marratxí, així com a les oficines habilitades als poliesportius de Santa Ponça i Magaluf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Usuària del TIB molesta, fa mes de 2 anys

Les joves de més de 16 anys que no podem arribar a fi de mes, també ens agradaria gaudir d'aquest preu.
És de recordar que abans de que en Bauzá tanques estacions i poses marquesines, el preu era molt inferior.
Aquests canvis són enverinats, ja que només beneficien a la gent que va diàriament en tren.



Volem canvis que abareteixin el bitllet a tothom i no a uns pocs, ja que aquesta és l'única manera de incrementar l'ús del tren i reduir el del cotxe.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente