cielo claro
  • Màx: 20.08°
  • Mín: 13.55°
19°

Demanen deu anys de presó per a l'animador d'un hotel a Alcúdia per un delicte d'agressió sexual a una clienta

La secció segona de l'Audiència Provincial de Palma jutja aquest divendres un home italià de 31 anys per un delicte d'agressió sexual a una dona que s'allotjava a l'hotel en el qual treballava com a animador, a Alcúdia. La Fiscalia demana per a ell 10 anys de presó per un delicte d'agressió sexual i un delicte lleu de lesions.

Segons l'escrit de la Fiscalia, els fets varen passar el 12 de juliol de 2018, quan l'acusat, que en aquest moment treballava com a animador en un complex hoteler d'Alcúdia, va convidar la víctima i una amiga a sortir amb un grup d'animadors.

El ministeri fiscal apunta que, després d'haver estat una estona amb la dona i amb el pretext d'haver-se oblidat la cartera a la seva habitació de l'hotel, l'acusat li va demanar que l'acompanyés.

Una vegada a l'apartament, l'acusat va agredir sexualment la víctima, tot i la negativa de la mateixa, provocant-li seqüeles físiques i psíquiques.

Amb tot, el fiscal demana per a l'acusat 10 anys de presó per un delicte d'agressió sexual i la pena d'inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de condemna.

L'acusació pública demana també la prohibició que pugui acostar-se a la víctima per un temps de deu anys més a la pena que s'imposi, així com comunicar-se amb la mateixa a través de qualsevol mitjà pel mateix període de temps.

A més, demanen per a l'acusat la mesura de llibertat vigilada, que s'executarà amb posterioritat a la pena privativa de llibertat, amb una durada de sis anys.

Pel que fa al delicte lleu de lesions, el fiscal apunta que se li imposi una pena de tres mesos de multa per valor de 1.800 euros i que indemnitzi per danys morals la víctima amb 25.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.