muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Artesania dóna valor als productes de les pastisseries i forns de Mallorca

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat Es Forn des Pla de na Tesa, que compta amb 122 anys d'història i que actualment està regentat per Maties i Jaume Miralles, la tercera generació d'una família amb tradició artesanal.

La trobada, a la qual també han assistit la directora insular d'Artesania, Marta Jordà, i el gerent de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner, ha servit per posar en comú les estratègies necessàries per promocionar els productes de forn i pastisseria, fomentar la innovació en el gremi i donar valor als professionals pastissers.

Es Forn des Pla de na Tesa ja ha comptat amb l'ajuda del Consell per adquirir nova maquinària, gràcies a les subvencions anuals de la Direcció Insular d'Artesania. Aquesta línia d'actuació és una de les principals del Consell per contribuir a la millora de la competitivitat dels obradors i tallers artesans, cosa que també influeix en la professionalització dels mateixos artesans.

A banda de tot això, el Consell posa a l'abast de les empreses locals ajudes per a la promoció dels seus productes i les seves iniciatives, tant dins de Mallorca com a l'exterior, a través del Departament de Promoció Econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.