algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
26°

STEI: «El Govern ha d’aturar de posar llocs clau de l’estructura funcionarial en mans de personal designat a dit»

188371

En la sessió de la Mesa Sectorial del passat 13 de setembre, a proposta de la Secretaria General d’Hisenda, la Direcció General de Funció Pública va aprovar (amb el vot en contra de tots els sindicats menys un que s’hi va abstenir) modificar quatre llocs de feina: el cap del Servei de Contractació Administrativa, l’interventor adjunt responsable d’auditories, l’interventor adjunt responsable de comptabilitat i sistemes i l’interventor adjunt responsable de fiscalització. «A partir d’ara, i a les portes d’un concurs de trasllats que pot adjudicar llocs de feina en propietat, aquests llocs de feina es proveiran per lliure designació, és a dir, a dit», ha explicat l'STEI.

En el cas dels tres llocs d’interventor adjunt, l’Administració justifica la modificació perquè es tracta «d’un lloc de caràcter directiu». Pel que fa al Servei de Contractació, el sindicat explica que «han hagut de fer un joc de mans jurídic tot modificant un altre lloc que a hores d’ara no té ni dotació pressupostària». Dos d’aquests llocs són vacants a dia d’avui i es podran adjudicar al concurs de trasllats que es convocarà el mes que ve.

L’STEI Intersindical va demanar a Funció Pública que retiràs aquesta modificació. L’Administració s’hi va negar i ho va sotmetre a votació: tots els sindicats hi varen votar en contra menys un que s’hi va abstenir.

El sindicat demana al Consell de Govern que no aprovi aquesta modificació. «El Govern ha d’aturar de posar llocs clau de l’estructura funcionarial en mans de personal designat a dit. Mentrestant, el personal empleat públic de la CAIB veu com el Govern menysté el dret a progressar en la carrera professional i com, any rere any, el sou s’incrementa per davall del que marquen els Pressuposts Generals de l’Estat», ha remarcat l'STEI.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rata vella, fa 13 dies

El PP també ho fa, però mai li han retret això mateix. I amb l'agreujant de que si al PSOE i a MÉS els càrrecs de confiança son funcionaris sempre, aquest fet no se dóna massa en el PP.

Valoració:-3menosmas
Per Somien truites, fa 13 dies

Els sindicats el que han de fer és organitzar la revolta general. Hi ha motius de sobra. Enviant comunicats de premsa ja no inpressionen a ningú. A més, a més, ddsignar comisaris per controlar, tal com denuncia l'STEI, és una pràctica tan antiga com totalitària, més motiu per organnitzar la revolta.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris