nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Pimem s'oposa a la retirada dels ERTO que proposa Madrid per al comerç i la restauració

Comerç i Restauració de Pimem s'oposen a la retirada dels ERTO que proposa Madrid per a tots dos sectors. Les dues sectorials de la Federació mostren el seu rebuig a les intencions del Govern espanyol d'excloure el comerç i la restauració de la pròrroga dels ERTES.

El president de Pimem-Comerç, Miquel Àngel Mateu, ha assegurat que «per al comerç representava un matalàs d'aire i més ara al final de temporada quan confiàvem en poder disposar dels ERTO fins a finals d'abril i com havia dit la ministra». A més assenyala que la decisió pot condicionar l'obertura de comerços de cara a l'hivern ja que els costos que tenen poden obligar a molts d'ells a tancar fins a la propera temporada alta.

Per la seva part la presidenta d'RBC-Mallorca, (patronal de restauració de PIMEM), Eugènia Cusí, considera inacceptable que «avui dia encara no s'entengui que tots els sectors econòmics estan lligats de manera directa o indirecta al turisme». És en aquest sentit que assegura que «tots els sectors han de tenir ajudes i mesures perquè les empreses es puguin mantenir fins a recuperar els nivells de visitants que tenien les Illes abans de l'arribada de la pandèmia».

RBC-Mallorca, contrària a la retirada de la pròrroga de l'espai per a terrasses

Pel que fa a la retirada de la pròrroga de l'ocupació de l'espai de les terrasses a la via pública de Palma des de l'associació s'exigeix ​​una coordinació entre administracions i que s'aixequin les restriccions en el sector. Per a Cusí, «es tracta de recuperar els aforaments al cent per cent i no posar més limitacions que les que ja patim amb la reducció de visitants a les nostres illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.