algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Continua l'arribada de migrants: interceptades dues barques amb 34 persones en aigües de Cabrera i Cala Figuera

Un total de dues embarcacions han estat interceptades durant la matinada d'aquest diumenge en aigües de Cabrera i Cala Figuera, amb 34 persones a bord, totes en aparent bon estat de salut, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

La primera de les embarcacions ha estat interceptada a les 00.05 hores després d'haver estat prèviament albirada pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). Salvament Marítim ha intervingut per a rescatar els 13 ocupants, tots homes.

Més tard, a les 06.15 hores s'ha interceptat una altra embarcació en aigües pròximes a Cala Figuera (Mallorca), amb 21 ocupants, tots ells homes, després d'haver estat albirada pel SIVE. En el rescat, també ha intervingut Salvament Marítim.

El primer grup de migrants ha estat ja traslladat a Palma i el segon, estava previst que arribés a Portocolom al voltant de les 08.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Simplement fugen del desastre., fa mes de 2 anys

Aquesta gent se juga la vida a cara o creu, tirant-se a la mar per fugir de la guerra, de les màfies, de la Jihad o de la fam. Més els valdria als del servei d'immigració que ordenàssin als agents a anar als l'aeroports a interceptar els que venen a destruir la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre poble.
Si vinguéssin amb bona fe, tampoc me molestarien, però com que és una jugada de l'espanyolisme per ofegar-nos a noltros és el motiu pel que protest.
Si entre aquests altres en hi ha qualcún que s'integra en la nostra societat, apren la nostra llengua i no va contra noltros també és benvingut, però per desgràcia en hi ha molts pocs.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente