algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'augment del preu de l'habitatge a les Balears duplica la mitjana estatal

L'augment del preu de l'habitatge a les Balears duplica la mitjana de la resta de l'Estat. En el segon trimestre de l'any s'ha incrementat un 5,7 per cent a les Illes en comparació al mateix període de l'any anterior, mentre que en el conjunt de l'Estat ho ha fet només un 3,3 per cent. Així ho mostren les dades publicades ahir per l'Institut Nacional d'Estadística, en les quals no s'ofereixen valors en euros, però sí un índex a partir del qual es calcula l'evolució del preu de l'habitatge.

En qualsevol cas, aquest indicador va arribar a un màxim històric a les Balears. Es tracta d'un període en el qual les Illes estan plenament afectades per la pandèmia. A més, la pujada del 5,7 d'aquest segon trimestre és la més alta des de l'inici de la pandèmia.

El preu de l'habitatge no ha aturat de créixer, encara que a un ritme menor. En el primer trimestre va augmentar només un 1,1 per cent, i en només tres mesos s'ha quintuplicat la intensitat de creixement.

Les Balears encadenen ja més de set anys consecutius de pujades, per la qual cosa s'han superat ja els índexs de 2007, just abans que explotàs la bombolla immobiliària. De fet, abans de la pandèmia ja s'havien recuperat els preus en alguns segments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

"Hem de fer de Balears (o de Mallorca, no queda clar) sa segona residència d'Europa", digué ja fa anys l'amo en Biel Cañellas. D'aquella pols...

Valoració:1menosmas
Per Solleric, fa mes de 2 anys

Nomes se fan habitatges per especular , molts de estrangers han vengut a comprar per invertir i fer negoci , si aixo no s atura no hi haura cap jove de mallorca que pugui comprar res, prou especulació.



Politics posau vos ses piles , venen ses eleccions.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente