algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 7.61°
16°

S’obre el procés d’admissió als nous cursos d’especialització d’FP per al proper curs

La Conselleria d’Educació i Formació Professional ha obert aquest dilluns el procés d’admissió als nous cursos d’especialització de formació professional (FP) per al proper curs 2021-2022. Se’n faran tres, un de Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació, un d’Inteligència artificial i big data i un altre de Forneria i brioixeria artesanals.

Els cursos d’especialització tenen com a objectiu complementar les competències de les persones que ja disposen d’un títol d’FP i facilitar l’aprenentatge al llarg de la vida. Així, en l’actual situació, es pretén potenciar l’FP i adoptar algunes mesures per afavorir la ràpida adaptabilitat a les necessitats de les circumstàncies econòmiques actuals i millorar l’adequació de l’oferta formativa a les demandes del sistema productiu per aconseguir que sigui un sistema més àgil i flexible.

Per al proper curs 2021-2022 es realitzaran els següents cursos d’especialització, amb els mòduls que s’indiquen:

  • Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació: Incidents de ciberseguretat; Fortificació de xarxes i sistemes; Posada en producció segura; Anàlisi forense informàtica; Hacking ètic; Normativa de ciberseguretat.
  • Inteligència Artificial i big data: Models d’intel·ligència artificial; Sistemes d’aprenentatge automàtic; Programació d’intel·ligència artificial; Sistemes de big data; Big data aplicat.
  • Forneria i brioixeria artesanals: Masses mare de cultiu i prefermentats; Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal; Pans artesans de cereals tradicionals, especials i pseudocereals; Brioixeria artesanal i pastes fullades; Tast i maridatge de productes de panificació.

El curs d’especialització en Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació s’impartirà al CIFP Francesc de Borja Moll, a Mallorca, i, a l’IES Sa Colomina, a Eivissa. El d’especialització en Forneria i brioixeria artesanals s’impartirà a l’IES Josep Sureda i Blanes, Mallorca, i el curs d’especialització en Intel·ligència artificial i big data s’impartirà al CIFP Pau Casesnoves, Mallorca.

Es podran sol·licitar places en aquests cursos d’especialització a partir d'aquest dilluns, fins el proper 20 de setembre de 2021, ambdós inclosos, als corresponents centres educatius autoritzats per impartir cada curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.