Margalida Alemany: «La gent segueix tenint la necessitat de fer matances»
Al quart programa d’Arrelats al demà parlam amb Margalida Alemany sobre l’origen, l’actualitat i la previsió de futur de la cuina mallorquina, i en concret, de la sobrassada
Segurament la sobrassada ja no és la font d’alimentació principal de moltes famílies mallorquines, però la reunió social que representa el dia de matances no ha perdut importància. I és que, segons Margalida Alemany, cuinera i exinstructora de gastronomia mallorquina, «la gent segueix tenint la necessitat de fer matances».
També a Illes Balears
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
- L'Ajuntament de Palma demana la destitució immediata del regidor de Mobilitat
- Gabriel Florit, compromís autèntic amb la poesia i la llengua
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.