algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La venda de tests d'antígens a les Balears es redueix per tercera setmana consecutiva

La venda de test d'antígens de Covid-19 continua reduint-se per tercera setmana consecutiva així com l'estoc, el qual el fa per primera vegada després d'aconseguir el seu màxim en la setmana del 9 al 15 d'agost, segons l'informe 'Seguiment de la venda en farmàcies de test d'antígens', elaborat per la consultora Iqvia.

Segons aquestes dades, entre el 16 i el 22 d'agost es van vendre en les farmàcies de les Balears 11.300 test, un 37 per cent menys que els 18.151 administrats en la setmana anterior. Les vendes de test d'antígens a Balears representen el 2,62 per cent del total estatal.

La venda sense recepta de test d'antígens per a detectar el coronavirus en farmàcia va ser aprovada el passat 20 de juliol, si bé previ a aquesta data era possible adquirir-los en aquests establiments amb una prescripció mèdica.

No obstant això, el treball elaborat per la consultora assenyala que l'aprovisionament per als pròxims set dies és «suficient», després de la baixada de demanda registrada en relació amb la setmana anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.