algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Salut allarga la vacunació sense cita durant el mes de setembre a Mallorca

Salut allarga la vacunació sense cita a Mallorca durant el mes de setembre degut als bons resultats d’aquesta mesura de incentivació de la vacunació, que es va posar en marxa la segona setmana d’agost.

Durant el mes de setembre la població de Mallorca podrà anar sense cita per a ser vacunada a Son Dureta (Palma), al poliesportiu Mateu Cañellas (Inca) i a l’Hipòdrom de Manacor. Es mantendrà el mateix horari, del dilluns al divendres de 16 a 19 hores i el dissabte i el diumenge de 10 a 19 hores.

Des de que es va posar en marxa la apertura de vacunació sense cita, prop del 21% de la població ha elegit la vacunació sense cita. En total han estat vacunades sense cita 12.783 persones: 9.326 a Mallorca, 1.210 a Menorca i 2.247 a les Pitiüses.

Salut ha organitzat aquesta mesura paral·lela de portes obertes perquè tots els ciutadans que encara no estiguin vacunats puguin anar sense cita als punts de vacunació. Aquesta iniciativa va dirigida als residents i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.