nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Fons Mallorquí i l'ONG Hawca valoren la viabilitat dels projectes a l'Afganistan de 2021

La gerent del Fons Mallorquí, Catalina Socies Salva, s'ha reunit aquest dilluns amb el director de programes de l'ONG Hawca, Hashim Ahmade, per a valorar la situació a l'Afganistan i la viabilitat dels projectes que tenien planejats per a 2021.

Socies ha explicat que l'ONG ha manifestat que seguiran endavant amb el projecte d'assistència a dones i nens. Per això, estan estudiant com pot el Fons Malloquí fer arribar els diners a Hawca sense que caigui en mans dels talibans.

En aquest sentit, la gerent de l'entitat ha destacat que la complexitat de la situació fer que hagin de ser molt previnguts, encara que des de l'ONG els traslladen que seguiran amb el seu treball.

Així, Socies ha assenyalat que fa anys que treballant amb Hawca i que ja col·laboraven l'última vegada que els talibans es van fer amb el control del país. Tant l'entitat com l'ONG fa anys que col·labora «per a millorar la situació de les dones i els menors».

Per aquest motiu, «Hawca ha assegurat que ells seguiran endavant». «Encara és tot molt confús i estan mirant la manera de fer-ho amb seguretat per a ells i per a les dones, però són optimistes i no volen deixar el projecte», ha assegurat Socies.

El Fons Mallorquí és una entitat que els socis de la qual són els 53 ajuntaments de les illes, les mancomunitats, el Consell de Mallorca, el Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.