muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

Cort obre el termini d'inscripció dels cursos de català

L'Àrea d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma obre el període d'inscripció d'un conjunt de cursos per adults que inclouen idiomes, formació bàsica i ocupacional i competències en noves tecnologies i informàtica.

Cort ha explicat aquest dilluns que des d'aquest dimecres fins al 10 de setembre s'obre la inscripció dels cursos de català, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Els nivells que s'ofereixen són A1, A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu. Les inscripcions només es poden fer en línia a través de l'enllaç habilitat.

La resta de cursos obriran les inscripcions del 13 al 29 de setembre. Els interessats podran apuntar-se a través de la web de PalmaEduca o presencialment a Palmaformació del Mercat Camp Redó, a Palmaformació de Son Malferit i a Estudi 6.

El programa ofereix cursos de formació bàsica d'alfabetització per nous lectors, cursos preparatoris per la prova de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya, preparació per les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i per les proves d'accés a la Universitat per majors de 25 i 45 anys.

També cursos de formació bàsica i ocupacional. És a dir, cursos de competències en noves tecnologies i informàtica i cursos de llengües.
Estan exempts de pagar la matrícula adulta en situació de desocupació o de jubilació, les persones amb un grau de discapacitat del 33 per cent o superior i víctimes de violència de gènere i els membres de famílies nombroses.

Quant als cursos de català, hi ha reduccions previstes del 50 per cent del pagament de la matrícula per a persones en situació de desocupació, entre altres supòsits, i reduccions del 100 per cent per a ser membre de família nombrosa especial o no cobrar cap prestació contributiva.

Una vegada finalitzat el període d'inscripció, es publicaran les llistes d'admesos en els diferents centres d'inscripció o en la web de PalmaEduca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.