algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Èxit de participació en l'acte informatiu i cultural pel Pulmó Verd a Son Bonet

La Plataforma Son Bonet Pulmó Verd, amb la col·laboració de l'associació de Veïns Xaloc i l'Ajuntament de Marratxí ha organitzat aquest divendres a vespre un acte cultural i informatiu per donar a conèixer la situació actual de la reivindicació i de la situació administrativa i legal amb AENA.

Segons han destacat des de la plataforma, la convocatòria «ha estat un èxit total, ja que ha superat les expectatives prèvies per un acte d'aquestes característiques, superant el centenar de persones participants».

L'acte ha comptat amb grans col·laboracions com l'actuació musical de Josep Cabot i Pablo Alegría, que de manera desinteressada ha aportat «bones vibracions» a la gent assistent. En segon lloc, s'ha desenvolupat una taula rodona en la qual hi han participat el 1r tinent de batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles i el membre de la Plataforma, Ramon Pujol. La taula ha estat moderada per Eva Nigorra. A la taula rodona hi han participat en el torn de paraula les entitats ecologistes GOB, Terraferida i Amics de la Terra. Segons ha explicat la Plataforma, també han estat molts els veïns i veïnes que han demanat per l'actual situació de Son Bonet.

Finalment, durant la vetllada, també s'ha pogut fer una degustació de forneria i begudes de producció local i ecològica a càrrec de 'Pans Lluc'.

Cal recordar que la plataforma ha reunit més de 1500 al·legacions en contra el megaparc fotovoltaic que AENA ha projectat a l'Espai Lliure Públic que es troba entre les poblacions de Pont d'Inca-Son Llatzet i Pla de Na Tesa-Ca's Capità. Aquest projecte no ha obtingut la declaració «estratègic industrial» per part de la Conselleria de Transició energètica. La forta mobilització ciutadana (s'han dut a terme una cadena humana de 800 persones, una bicicletada de 400 persones) i els diferents posicionaments d'administracions polítiques per unanimitat a diferents nivells (Ajuntament, Consell de Mallorca i Govern Balear) no han estat suficients per a retardar les intencions d'AENA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Que una empresa amb ànim de lucre i de fora Mallorca, actuï sense el consentiment i l'aprovació de les institucions democràtiques, té una explicació , abús de poder de les empreses privades i complicitat del estat

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente