algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Gairebé la meitat de les persones a les quals Salut intenta repescar per a la vacunació no respon al telèfon

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha lamentat aquest divendres que gairebé la meitat de les persones a les quals el departament intenta repescar per a la vacunació no respon al telèfon encara que només un percentatge reduït rebutja expressament la vacunació.

En una roda de premsa al costat del portaveu de el Comitè de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, Gómez ha expressat igualment la seva preocupació davant el baix nivell de vacunació assolit entre les persones de 20 i 40 anys.

Segons ha concretat, a la franja 20-29 el percentatge de persones amb una dosi és només del 63 per cent i a la franja 30-39, del 64 per cent.

En tot cas, la consellera ha expressat la seva confiança que aquests baixos percentatges de vacunació es puguin deure al fet que es tracta de persones que treballen en el sector serveis i que puguin estar ajornant la vacunació fins al setembre o octubre.

Gómez ha recordat que un percentatge del 70 per cent, ara amb la variant Delta circulant, és una protecció insuficient. «No és el moment d'ajornar-ho», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.