algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Govern prorrogarà aquest dilluns les limitacions «amb petits canvis» i decidirà sobre la vacunació obligatòria

El Consell de Govern aprovarà aquest dilluns acords per a, d'una banda, prorrogar, «amb petits canvis», la limitació nocturna de reunions socials i, de l'altra, decidir sobre la vacunació com a requisit per a determinades activitats.

Segons avançava divendres la consellera de Salut, Patricia Gómez, en relació a les limitacions de la mobilitat pràcticament es tractarà d'una pròrroga de les condicions actuals, encara que s'introduiran «petits canvis» atenent la situació de cada illa tant des del punt de vista de la incidència com de la pressió hospitalària.

Si es mantenen les bones xifres dels darrers dies, Menorca i Formentera podrien reduir en una hora -de 02.00 a 06.00 hores- la limitació de reunions socials entre no convivents en situar-se la incidència acumulada en 338 casos i 438 casos, respectivament per cada 100.000 habitants. La resta d'illes, segons les dades, es mantenen en nivells alts.

El segon acord del Consell de Govern es referirà al pla general de mesures, que inclou el requisit de la vacunació per a determinades activitats.

En aquest sentit, la consellera va traslladar l'aposta del Govern per «incrementar la seguretat abans que prohibir» i ha apuntat que l'executiu està atent les resolucions dels tribunals d'algunes comunitats autònomes en relació a aquesta qüestió.

Les Balears han demanat al Govern espanyol una norma estatal que reguli l'ús del Certificat Covid per part de les comunitats autònomes tot i que la consellera ha subratllat que el Govern fa feina «en l'actual context».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.