nubes dispersas
  • Màx: 11.7°
  • Mín: 7.77°
11°

El Govern cedeix un espai de Son Tous a la Policia espanyola per ubicar temporalment migrants «irregulars»

187345

El Govern ha cedit un espai de l'antiga caserna de Son Tous a la Policia espanyola per a situar temporalment a migrants irregulars durant un màxim de 72 hores.

En una nota de premsa, la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha explicat aquest divendres que l'emplaçament s'utilitzarà en cas que vaig arribar un gran nombre de migrants en poques hores i «no sigui possible atendre-les en les dependències policials».

Una vegada es disposi dels resultats de les proves de Covid-19, els migrants seran posats a la disposició dels sanitaris o remesos als Centres d'Internament d'Estrangers (CIE). En aquest punt, es decidirà si són retornats al seu país d'origen o derivats al sistema humanitari d'acolliment.

El Govern ha explicat que l'espai cedit compta amb un equipament provisional desmuntable. Sobre la caserna en si, ha recordat que és un immoble propietat de l'Administració General de l'Estat, l'ús del qual està cedit a Balears des de 2013.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dongil, fa mes de 2 anys

Todo por la patria/pasta.

Valoració:2menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys

És el lloc on vaig fer la mili.

Valoració:1menosmas
Per Cil Buele, fa mes de 2 anys

A quatre passes de ca nostra, i jo sense adonar-me'n, que al pàrquing de l'edifici on està situada la comissaria de Policia de s'Escorxador foren instal•lats "immigrants irregulars" arribats a Mallorca en pasteres (que no en creuers luxosos!)



M'imagín que no dec ser l'únic veïnat del Cam Rodó que no n'estava al corrent... ni tampoc l'únic que ho rebutja plenament, hi està en desacord totalment i ho denuncia públicament com a prestació d'un servei públic contrària i ofensiva als drets humans més elementals!



Per a uns arribats més blancs de pell, hotels de cinc estrelles!



Per a aquests altres més morenets, pàrquing de vehicles!



I això que, segons diuen, no tenim governs talibans!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente