algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Acusen el Govern de «posicionar-se de part dels empresaris» en la vaga del TIB

Moventis Illes ha acusat el Govern de «posar-se de part dels empresaris» en la vaga de treballadors del TIB en decretar aquest divendres el 50% dels serveis mínims per als aturs parcials i el 60% durant els dies de vaga de 24 hores.

El sindicat ha explicat aquest divendres que «decretar aquests serveis mínims és com dir-li als empleats que no sols té l'empresa, sinó que també tenen el Govern».

En aquest sentit, ha recordat per a la setmana que ve estan programats aturs parcials «a hores de poca afluència per a perjudicar el menys possible a la ciutadania». «El Govern sembla no valorar-ho, ja que amb aquests serveis mínims el missatge que mana és que si els empleats volen que les seves protestes tinguin efecte han de fer-ho de la forma més perjudicial possible», ha indicat.

A més, ha criticat que el Govern «no ha donat senyals de vida durant tot el conflicte i només han aparegut a última hora per a calcigar als treballadors». «Els està dient que han de recular i continuar treballant amb les injustícies que comet la seva empresa amb ells», ha assegurat.

No obstant això, el sindicat ha incidit en què els empleats «estan decidits a recuperar els drets que l'empresa els ha arrabassat, ara amb la complicitat del Govern». Per això, «mantindran la lluita fins al final». Així i tot, Moventis Illes ha lamentat que els usuaris «seran víctimes d'aquest conflicte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

La inmensa mayoría de votants de les Illes Balears, no utilitzen ni poden utilitzar el transport públic, per escàs i insuficient. La Conselleria de Mobilitat ho sab i actúa de cara a la galeria, cuida la imatge de defensa del transport públic, però desconsidera la qualitat del servei, la eficiència, les tarifes abusives i les condicions laborals dels treballadors de les empreses privades proveïdores del servei.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente