algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

100 milions per reforçar la qualitat del turisme

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat una estratègia per a reforçar la qualitat del turisme dotada amb 100 milions d'euros.

La ministra ha anunciat aquesta estratègia en la qual treballa el Govern espanyol, en el qual s'invertiran més de 100 milions d'euros per a reforçar la qualitat del producte turístic de l'Estat.

«Volem sumar valor afegit», ha explicat Maroto, que ha comentat que no sols es parla de turisme de salut i benestar sinó que també es pot gaudir de la gastronomia, els museus o l'entorn privilegiat en el qual l'experiència turística afegeix «molt valor».

L'estratègia que es presentarà el setembre suposa un avanç per a no centrar-se només en la recuperació del turisme, que és clau i ha estat el més afectat per la pandèmia, sinó «sobretot sortir reforçats» amb un model turístic basat en la qualitat.

Precisament quant a la situació del turisme, ha assegurat que en l'estiu s'està comportant de manera favorable per dues raons fonamentals, la primera d'elles la vacunació i la confiança que dóna i el temps, que està acompanyant.

Com l'any passat, ha concretat, enguany el turisme rural ha estat dels més demandats per la seguretat a la qual està associat i ha assegurat que, en aquest àmbit, el turisme termal serà un dels productes que més creixerà pel seu valor afegit, perquè genera no sols satisfacció vacacional sinó l'element de salut i benestar que busca molta gent després de la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 2 anys

El turisme per ser una activitat econòmica d'alt impacte ambiental, com menys dependència en tinguem, molt millor. Cal acotar i reduir els seus impactes i la seva petjada en zones agrícoles, ramaderes, forestals i àrees naturals.
Aquests 100 milions haurien d'anar a parar a activitats econòmiques sostenibles i no a engreixar cap industria contaminant.

Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

El turisme per ser una activitat econòmica d'alt impacte ambiental, com menys dependència en tinguem, millor. Cal acotar i reduir els seus impactes i la seva petjada en zones agrícoles, ramaderes, forestals i àrees naturals.
Aquests 100 milions haurien d'anar a parar a activitats econòmiques sostenibles i no a engreixar cap industria contaminant.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Si és massiu, es turisme no pot ser mai de qualitat

Valoració:6menosmas
Per N'estic fart, fa mes de 2 anys

No calen tans milions, hi ha que prohibir el turisme de gatera, posar uns nivells de qualitat elevats per a l'oferta turística, i inspeccionar de manera efectiva.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente