algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Es redueix a un mes el període per vaccinar les persones que han passat la Covid-19

La Conselleria de Salut redueix de sis mesos a un mes el període per vacunar-se contra la Covid-19 en el cas de les persones que han superat la malaltia. Així ho ha anunciat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, qui ha recordat que, fins ara, l’estratègia estatal de vacunació, recomanava una espera de 6 mesos en menors de 65 anys.

Per tant, per vaccinar les persones de 65 anys o menys es redueix el període mínim recomanat a quatre setmanes, comptadores des del diagnòstic de la infecció pel SARS-CoV-2. Així mateix, es recomanarà aquest mateix temps d’espera per vaccinar les persones de més de 65 anys.

A les persones de menys de 65 d’edat amb antecedent d’infecció se’ls administrarà només una dosi un mes després de la data del diagnòstic, però a les de més de 65 anys amb antecedent d’infecció se’ls administraran dues dosis.

Per una altra banda, a partir d’aquest divendres, les persones que encara no hagin rebut cap dosi del vaccí (13.198) poden demanar hora a BitCita. En canvi, si n’han rebut una dosi i posteriorment han resultat infectades (3.801), les citaran per telèfon des d’Infovacuna per a la segona dosi.

S’estima que aproximadament onze mil persones podrien avançar la vaccinació durant la setmana vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esteve, fa mes de 2 anys

No entenc que si han passat el covid sense problemes s'hagin de vacunar ara en un mes quan fa poc era en sis mesos.
Quan passes la grip comuna no et demanen que et vacunis tenint en compte, per exemple que a la temporada 2018-2019 la grip hauria causat:
490.000 casos no greus d'infecció respiratòria / síndrome gripal atesos en Atenció Primària.
35.300 hospitalitzacions per grip confirmada.
2.500 ingressos en les unitats de cures intensives.
6.300 morts.



Que m'ho expliquin.



*https://vacunasaep.org/profesionales/noticias/gripe-balance-final-de-la-temporada-2018-2019

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente