algo de nubes
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 12.03°
17°

Treballadors del TIB censuren que les administracions públiques «no hagin donat senyals de vida» després del preavís de vaga

187273

El comitè d'empresa de Moventis Illes ha censurat aquest dimecres que, una setmana després del preavís de vaga en el TIB, «ni l'empresa ha fet cap moviment, ni les administracions públiques han donat senyals de vida».

El comitè ha assegurat que «l'empresa comença a coaccionar amenaçant d'augmentar el nombre de torns partits dels conductors».


«Sorprèn que una setmana després de presentar-se el preavís de vaga no hi hagi hagut ni un només intent d'acostament per part de l'empresa, ni una sola proposta, ni una sola cita per a reunir-se i intentar buscar una solució. També sorprèn que a hores d'ara el Govern no s'hagi interessat ni gens ni mica per la situació», han assenyalat des del comitè.


Així, han recordat que els treballadors «no estan demanant un augment de sou, estan reclamant simplement que els paguin el que els correspon».


Els treballadors han realitzat una concentració aquest dimecres a les 09.00 hores en l'entrada de l'Estació Intermodal i aquest pròxim dijous estan citats l'empresa i el Comitè de Vaga en el Tribunal de Mediació i Arbitratge de Balears (Tamib).


«Demanem de nou disculpes als usuaris que puguin veure's perjudicats per aquesta incertesa. Esperem que abans de realitzar els aturs pugui haver-hi avanços, però donada l'actitud de l'empresa i la inacció del Govern, cada vegada som menys optimistes», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Per una gran empresa de fora Mallorca, la qualitat del servei públic els importa un rave. Sols han assumit la gestió del servei públic per l'ànim de lucre, ni el medi ambient, ni la eficiencia, ni la satisfacció dels usuaris importa.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente